Öppettider

                                                                                Vi har öppet från maj till september
 

Öppettider 1.5-5.6

Fr-Lö 11-21

Sö 12-20

Köket stänger en 1/2h innnan

Se det aktuella Houtskär vädret här.

En idyllisk gästhamn i Näsby, Houtskär

Upptäck en av skärgårdens pärlor och upplev den varma genuina skärgårdskänslan. Näsby Gästhamn är en idyllisk gästhamn i Näsby kyrkby där du i ändan av bryggan även hittar vår populära restaurang GrillCafé Skagen. Näsby är en traditionell, men också modern skärgårdsby, där du kan njuta av en hisnande, magnifik natur samt pröva på den trevliga och gästvänliga, levande skärgårdsatmosfären. Njut av soliga sommardagar på restaurangens terrass och ta del av vårt programutbud under sommaren. Lägg till hos oss, lyssna till vågskvalpet mot båten och få en god natts sömn vid vår lugna brygga. Gästhamnen erbjuder service åt alla;  båtgäster, turister, sommarboare och lokala kunder – varmt välkomna!

Idyllinen vierassatama Houtskarin Näsbyssä

Gästhamnen

Här hittar du all behövlig information om gästhamnen.

GrillCafé Skagen

Fräscha sallader, saftiga hamburgare och marina smaker – njut av enkel vällagad mat.

Bildgalleri

Bekanta dig med allt som Näsby har att erbjuda! Hos oss kan du pröva på den världsberömda skärgårdsidyllen när den är som bäst.

En familjevänlig gästhamn med 50 båtplatser

Om du är på nöjessegling eller på en längre resa eller bara behöver ett stopp innan seglatsen över skiftet är Näsbys lilla och vackra gästhamn en plats väl värd att besöka. Gästhamnen erbjuder all service en båtgäst kan behöva, allt från dusch, bastu och tvättmöjligheter till bränsle. Näsby kyrkbys service finns på gångavstånd (affärer, alko-beställnings service, matkahuolto-pakettjänster, medicinskåp, frisör, bank, bränsle..). Tack vare det stora utbudet på service kan du enkelt ta hela familjen med på en bekymmersfri seglats till oss. Hamnen har ca 50 båtplatser och här kan man ta iland vid vår brygga med allt från en liten eka till en större nöjesbåt.

I vår restaurang kan du koppla av och äta gott

Vi skärgårdsbor vet att frisk skärgårdsluft gör en hungrig! GrillCafé Skagen betjänar både lokalbefolkningen och turister och erbjuder enkel god mat som garanterat tar bort hungern. Vi är särskilt kända bl.a för vår utmärkta räksmörgåsar, våra saftiga hamburgare och våra smörstekta abborrfiléer som är en läckerhet för fiskälskaren. På vår meny finns något för alla – även för vegetarianer, veganer, och glutenintoleranta. I vår restaurang kan du koppla av och njuta av havsutsikten och livets goda och dela trevliga stunder med dina vänner. Till GrillCafé Skagen hittar du enkelt eftersom restaurangen ligger mitt framför gästbryggan invid stranden.

Händelsekalendar

Det finns inga kommande evenemang just nu.