Näsby Gästhamn & GrillCafé Skagen​

Söker du efter en naturskön gästhamn i krokarna kring Houtskär? Navigera till Näsby Gästhamn! Vi är en gästhamn med full service, där du hittar den mest viktiga servicen för båtfarare men förstås också för andra resenärer. GrillCafé Skagen sköter om att man under resan inte behöver vika för hungern. Segla i hamn och stanna kortre eller längre tid – Näsbys idylliska landskap kan du bekanta dig med redan i förväg genom vårt bildgalleri. Hjärtligt välkommen!

Kontaktinformation

Näsby Gästhamn och Grill Café Skagen

Näsbyvägen 190
21760 Houtskär
FINLAND

tel. 02 463 3407

Hamnvärd Therese Skaag
tel. 040 738 6465
therese@skagen.fi

Så här hittar du fram

Latitud: N 60º 13.5
Longitud: E 21º 22.1
Sjökortsserie: D
Sjökort: 725, 29
Hamnnummer: 970

Alternativa rutt beskrivningar med båt hittar du på Gästhamns-sidan.

OM DU KOMMER UTAN BÅT: Det snabbaste och enklaste sättet att ta sig till Houtskär är via Pargas, Nagu och Korpo med färja. Under sommaren går det tätt med turer och vi här i skärgården brukar räkna med att det tar lite under 2 timmar från Åbo till Houtskär. Vi har upptäckt att vissa navigatorer försöker styra resan via Gustavs vilket inte alltid är det optimala eftersom det inte går färjtrafik året runt mellan Iniö och Houtskär. Dessutom är denna rutt avgiftsbelagd och trafikeras med betydligt färre turer. HÄR HITTAR DU FÄRJTIDTABELLER.

Frågor om tilläggsinformation eller respons!

Om du har någon fråga om vår service eller vill ge oss respons, kan du enkelt göra det genom att fylla i nedanstående formulär. Om det är ett brådskande ärende, får du snabbast tag i oss genom att ringa.